Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@02:16:23 GMT

«از بالفور تا معامله قرن» در رادیو

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۸۶۲۱

«از بالفور تا معامله قرن» در رادیو

رادیو گفت‌‌وگو در آستانه فرارسیدن روز قدس ویژه برنامه «از بالفور تا معامله قرن» را به روی آنتن می‌برد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، رادیو گفت‌وگو در آستانه فرارسیدن روز قدس در ویژه برنامه «از بالفور تا معامله قرن»، قصد دارد موضوعات ساختار قدرت و گروه‌های سیاسی مهم فلسطین، نقش و راهبرد بریتانیا در شکل‌گیری و تداوم مسئله فلسطین_رژیم صهیونیستی و ابعاد طرح معامله قرن و تبعات آن بر مسئله فلسطین_رژیم صهیونیستی را بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه امروز با حضور دکتر حسین رویوران، استاد حوزه مسئله فلسطین و اسرائیل و استاد دانشگاه تهران، به واکاوی تحولات تغییرات تاریخ و جغرافیای فلسطین از 70 سال گذشته می‌پردازد.

اعلامیه بالفور، نامه‌ای تاریخی بود که در تاریخ 2 نوامبر 1917 میلادی توسط آرتور جیمز بالفور، وزیر خارجه وقت بریتانیا خطاب به والتر روتشیلد، سیاست‌مدار یهودی‌تبار و عضو مجلس عوام بریتانیا نوشته شد و در آن از موضع مثبت دولت بریتانیا برای «ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین» خبر داده‌شد. بیانیه بالفور سرآغاز تلاش در عرصه بین‌المللی برای تأسیس کشور اسرائیل به‌شمار می‌رود. فلسطینیان‌ عقیده‌ داشتند که‌ اعلامیه بالفور حق‌ خودمختاری‌ را از آن‌ها سلب‌ می‌کند و افزایش‌ مهاجرت‌ یهودیان‌ باعث‌ انقیاد اقتصادی‌ و سیاسی‌ آنان‌ از یهودیان‌ اروپایی‌ خواهد شد. آنان‌ با تشکیل‌ انجمن‌ها و جمعیت‌ها و برپایی‌ کنگره‌ها و کنفرانس‌ها در فلسطین‌ و سوریه‌ مخالفت‌ خود را با اعلامیه‌ ابراز کردند. در ادامه تلاش های مذبوحانه برای هویت بخشی به رژیم جعلی اسرائیل، معاملهٔ قرن یا طرح صلح توسط ترامپ برای صلح بین اسرائیل و فلسطین به منظور حل و فصل منازعه فلسطین-اسرائیل پیشنهاد شد، طبق این طرح، اسرائیل در ازای دریافت امتیازهایی فراتر از تعهدات قبلی سازمان آزادی‌بخش فلسطین و قطعنامه‌های شورای امنیت و الحاق بخش‌هایی از مناطق اشغال‌شده به خاک خود با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافقت می‌کند.محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بسیاری از مقامات فلسطینی و کشورهای دیگر با این طرح به شدت مخالفت کرده‌اند.

برنامه «از بالفور تا معامله قرن» از 28 اردیبهشت تا 2 خرداد ساعت 21 روی موج اف ام ردیف 5/103 مگاهرتز از آنتن رادیو گفت‌وگو پخش می‌شود.

پایان پیام/14

منبع: شبستان

کلیدواژه: رادیو گفت وگو روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی برنامه، «سینما زاویه» به تهیه‌کنندگی رقیه زهرا پرندآور امشب شانزدهم اردیبهشت ماه با نگاهی به فیلم «مست عشق» به بحث و بررسی درباره تعلیم و تربیت از نگاه سینما می‌پردازد.  

اجرای این برنامه به عهده وحید رونقی است و در میز سینمای ایران فیلم «مست عشق» با حضور زینب احقر مدرس دانشگاه و محمد قربانی منتقد سینما مورد بحث قرار می‌گیرد.   

در بخش دیگری از این برنامه حسام آبنوس با واکاوی «مست عشق» و «کیمیا خاتون» روایت سینما از معلم عشق را بررسی می‌کند.  

میز سینمای جهان این هفته «سینمازاویه» به فیلم «جاماندگان» محصول ۲۰۲۳ می‌پردازد.  

فاطمه دلاوری پاریزی در بخش دیگری از برنامه با عنوان «تعلیم و تربیت به سبک پاندای کنگ‌فوکار» موضوع تعلیم و تربیت را در سینمای کودک و برای کودکان بررسی می‌کند.  

بحث‌ و گفت‌وگو درباره اخبار سینمای ایران در این هفته بر عهده الهه زواره‌ئیان خبرنگار سینمایی است.  

«سینما زاویه» به سردبیری مریم شوندی و پیمان خزلی و تهیه‌کنندگی رقیه پرندآور، یکشنبه شب‌ها از ساعت ۲۲ روی موج رادیو گفت‌وگو می‌رود.

دیگر خبرها

  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • برنامه گفتگوی اقتصادی از رادیو گفتگو
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌ها ممنوع
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شد
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»